Skip to content

Wat we doen

Bij Automaterialen Timmermans kan u terecht voor een uitgebreid gamma aan mechanische vervangonderdelen voor auto’s, gereedschappen om herstellingen uit te voeren en carrosserie-onderdelen en non-paint producten. Denk bij vervangonderdelen bijvoorbeeld aan filters, remmen, waterpompen, ruitenwissers, sensoren, uitlaten, enz…. We werken hiervoor steeds samen met A-merken om de beste kwaliteit te kunnen garanderen alsook B-merken voor de prijs-kwaliteitverhouding. De onderdelen die wij verkopen worden grotendeels ook origineel gebruikt door fabrikanten zelf.

Accessoires

Met de accessoires van onze merken kan u alle auto’s van dat extraatje voorzien. We hebben poetsproducten, sneeuwkettingen, wieldeksels, fietsendragers, brandblussers, …

Auto-onderdelen

Voor auto-onderdelen groot of klein, moet u bij Automaterialen Timmermans zijn. Remblokken, filters, koppelingen, banden, sensoren, elektrische componenten, … nodig?

Banden reparatie

We voorzien eveneens producten en gereedschappen om banden te repareren.

Brandstof Olie Koelsysteem

We hebben een uitgebreid assortiment van additieven:

  • Motorreiniger
  • Extra smering en bescherming van de motor
  • Oliestop additieven
  • Koelsysteemreiniger
  • Koelsysteem lekstop
  • Brandstofsysteemreiniger
  • Roetfiltersreiniger
  • EGR reiniger

Carrosserie

Onder carrosserie verkopen we non-paint producten zoals schuurmiddelen, grondverf, vernissen, enz… en carrosserie-onderdelen zoals koplampen, voorschermen, motorkappen, enz…

Onderhoudsproducten

Wagens glanzend proper krijgen? Dat kan dankzij de onderhoudsproducten van onze kwalitatieve merken!

Nummerplaten

Onze nummerplaten hebben dezelfde kwaliteit als de originele platen. Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op verkleuren van de nummerplaat. Wanneer u een nummerplaat nodig heeft kan u in onze winkel wachten en binnen enkele ogenblikken is deze klaar, uitgezonderd de vierkante platen (4×4 en moto platen). Deze hebben een levertijd van één dag. Als u bestelt voor 15u, dan kan u uw gloednieuwe nummerplaat de volgende dag al afhalen in onze autoshop te Lommel.

Gereedschappen

Goed gereedschap is onmisbaar voor elke garagist om wagens goed te kunnen repareren. Wij zorgen er dan ook voor dat u alles ter beschikking heeft!

Verlichting

Heeft u te maken met kapotte koplampen? Dat is levensgevaarlijk. Wij verdelen de beste verlichting voor uw wagen.

Back To Top