Skip to content

Een beetje geschiedenis

Automaterialen Timmermans werd opgericht in de jaren ’70 door Jaak Timmermans en zijn echtgenote. In de beginjaren lag de focus vooral op het verdelen van carrosserie-onderdelen. Begin jaren ’90 stapte zoon Mario mee in de onderneming en even later sloot ook zoon Nico aan. Zij staan momenteel aan het roer van Automaterialen Timmermans en hebben ervoor gezorgd dat Automaterialen Timmermans ondertussen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Lommel.

Door de jaren heen werd het gamma sterk uitgebreid met onder andere:

  • Non-paint producten zoals schuurmiddelen, grondverf, vernissen, enz.
  • Vervangonderdelen zoals remblokken, filters, koppelingen, banden, sensoren, elektrische componenten, enz.
  • Gereedschappen: Kraftwerk, Hazet, Sonic, Lasertools, compleet assortiment uit Toolspecial, enz.
  • Vloeistoffen: koelvloeistoffen, oliΓ«n, Ad-blue, enz.
  • Accessoires: poetsproducten, nummerplaten, brandblussers, compleet assortiment Carpoint en Autostyle, enz.

In 2016 werden de winkel, de kantoren en het magazijn uitgebreid. Na deze prachtige geschiedenis, staat er nog een veelbelovende toekomst te wachten voor Automaterialen Timmermans!

Onze bedrijfsvisie

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring bent u bij Automaterialen Timmermans altijd verzekerd van top kwaliteit. We werken namelijk enkel samen met de beste leveranciers en werken met A-merken (originele artikelen) en B-merken (prijs-kwaliteitverhouding). Daarnaast is een uitstekende service en professioneel advies aanbieden, prioriteit voor ons.

Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door een ervaren team van 15 medewerkers.

Daarnaast bieden we ook opleidingen en trainingen aan om klanten te ondersteunen met snelle ontwikkelingen in de autobranche. Met de huidige veranderingen in de autosector, is het belangrijk om mee te zijn! U kan tevens in verschillende concepten stappen, zoals Autofirst en Qualitygarage.

Bent u op zoek naar het juiste product op de juiste plaats, op het correcte tijdstip en tegen een voordelige prijs? Dan moet u bij Automaterialen Timmermans zijn. Goede kwaliteit en service gegarandeerd!

Back To Top