Skip to content

Levertijd

Snelle service is onze eerste prioriteit en dat doen we natuurlijk gratis. Voor garages en bedrijven leveren wij drie keer per dag in een straal van +/- 30 km rond Lommel. Vertrek 1e ronde om 08.00 uur, 2e ronde om 10.00 uur en 3e ronde om 13.30 uur. Wij leveren twee keer per week voor Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen. Indien wij geen onderdeel op voorraad hebben in ons ruime magazijn, worden wij twee maal per dag bevoorraad door onze leveranciers.

Bestellen voor 11 uur ‘s morgens = ophalen vanaf 13.00 uur of levering in de namiddag.

Bestellen voor 18.00 uur = afhalen de volgende dag vanaf 8.30 uur of ‘s morgens bezorgen.

Garantie

Op al onze producten bieden wij minimaal één jaar garantie.
De garantie is afhankelijk van het producttype.

Instappen in concepten

Wij voorzien de mogelijkheid om in verschillende concepten in te stappen.

Autofirst is in 2016 gestart als netwerk voor onafhankelijke garagisten gespecialiseerd in het onderhoud en het herstel van alle automerken. Elke aangesloten garage garandeert een snelle en uitstekende dienstverlening. U kan via ons Autofirst garagist worden.Β 

Qualitygarage: Qualitygarage staat synoniem voor een netwerk van universele garage bedrijven van top kwaliteit. Universeel wil zeggen dat u bij ons terecht kan met wagens van verschillende constructeurs, en dit voor verschillende werkzaamheden.Β Qualitygarage is het alternatief voor de dealer. U kan bij ons met een gerust hart uw moderne wagen binnen brengen, en hoeft daarbij niet te vrezen voor verlies van garantie.

Opleidingen

Om klanten te ondersteunen met de snelle ontwikkelingen in de autobranche bieden we, in samenwerking met onze leveranciers, trainingen en presentaties aan.

Benieuwd naar welke opleidingen we allemaal kunnen aanbieden?

Back To Top