Skip to content

Welkom bij Automaterialen Timmermans, uw leverancier voor automaterialen, accessoires, gereedschappen en onderhoudsproducten voor auto’s. Kortom, alles wat je nodig hebt op, aan, in Γ©n onder je auto. Dat maakt van ons dus ook de ideale aankooppartner voor alle garages.

Wilt u iets aankopen bij ons? Dan kan u dat op maar liefst 3 verschillende manieren doen!

Fysieke winkel: de autoshop

In onze autoshop te Lommel bent u steeds van harte welkom voor meer informatie of advies. Heel wat auto-onderdelen, accessoires en gereedschappen zijn verkrijgbaar in onze winkel. Grotere zaken bestellen we graag voor u zodat u deze achteraf kan afhalen in de winkel of u kan ervoor kiezen om de bestelde artikelen te laten leveren in uw garage.

U kan in onze winkel terecht van maandag tot en met vrijdag van 08.30u – 12u en 13u – 18.00u en op zaterdag van 8.30u – 16u.

Telefonisch of per e-mail bestellen

Bent u niet in de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan onze winkel in Lommel? Dan kan u ook telefonisch of per e-mail bestellingen plaatsen of offertes aanvragen.

Mailen kan via: verkoop@automaterialentimmermans.be

Telefonisch: 011/64.37.87

Zoek hier de onderdelen op voor uw voertuig.

Brightmotive
Via Brightmotive kan u snel en eenvoudig de juiste vervangonderdelen met prijzen voor uw auto terugvinden, de voorraad checken en deze vervolgens bestellen. Vraag nu uw inlogcode aan!

Online catalogi

Toolspecial (gereedschappen)
Vinckier (gereedschappen)
KS Tools (gereedschappen)
Sinatec (gebruiksartikelen)
Motip (lakstiften en spuitbussen, zoek hier de kleurcode van uw voertuig)

De meeste artikelen hebben wij op voorraad en anders kunnen wij deze voor u bestellen.

Een account aanmaken? Dat kan u zelf doen via de website of stuur even een mailtje naar verkoop@automaterialentimmermans.be om een inlogcode te krijgen. Vele van onze garages maken gebruik van Mijngrossier.be. Vraag uw inlogcode aan!

Back To Top