Skip to content

Wat we doen

Bij Automaterialen Timmerman kan u terecht voor een uitgebreid gamma aan mechanische vervangonderdelen voor auto’s, gereedschappen om herstellingen uit te voeren en carrosserie-onderdelen zoals NON-Paint. Denk bij vervangonderdelen bijvoorbeeld aan filters, remmen, waterpompen, ruitenwissers. We werken hiervoor steeds samen met A-merken om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De onderdelen die wij verkopen worden grotendeels ook origineel gebruikt door fabrikanten zelf. 

Accessoires

Met de accessoires van onze merken kan u alle auto’s van dat extraatje voorzien. We hebben poetsproducten, sneeuwkettingen, wieldeksels, fietsenrekken, brandblussers, …

Auto-onderdelen

Voor auto-onderdelen groot of klein, moet u bij Automaterialen Timmermans zijn. Ontdek bij onderstaande merken alle mogelijkheden van vervangonderdelen. Remblokken, filters, koppelingen, banden, sensoren, elektrische componenten, … nodig?

Banden reparatie

We voorzien eveneens producten en gereedschappen om banden te repareren. Dankzij deze A-merken kan u uw klanten garanderen van op-en-top werkende banden.

Brandstof Olie Koelsysteem

Ons gamma bevat ook producten om motoren te reinigen. Heeft een klant een lek aan het koelsysteem? Wij voorzien alle producten om dit lek professioneel te dichten!

Carrosserie

Onder carrosserie verkopen we vooral Non-paint producten zoals schuurmiddelen, grondverf, vernissen, enz. Heeft u lakschade? Via Motip (link) kan u uw kleurcode zoeken!

Onderhoudsproducten

Wagens glanzend proper krijgen? Dat kan dankzij de onderhoudsproducten van deze kwalitatieve merken!

Nummerplaten

Onze nummerplaten hebben dezelfde kwaliteit als de originele platen. Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op verkleuren van de nummerplaat. Wanneer u een nummerplaat nodig heeft kan u in onze winkel wachten en binnen enkele ogenblikken is deze klaar, uitgezonderd de vierkante platen (4×4 en moto platen). Deze hebben een levertijd van één dag. Als u bestelt voor 15u, dan kan u uw gloednieuwe nummerplaat de volgende dag al afhalen in onze autoshop te Lommel.

Gereedschappen

Goed gereedschap is onmisbaar voor elke garagist om wagens goed te kunnen repareren. Wij zorgen er dan ook voor dat u alles ter beschikking heeft!

Verlichting

Heeft u te maken met kapotte koplampen? Dat is levensgevaarlijk. Van deze merken verdelen wij de beste verlichting voor uw wagen.

Back To Top