Skip to content

Een beetje geschiedenis

Automaterialen Timmermans werd opgericht in de jaren ’70 door Jaak Timmermans en zijn echtgenote. In de beginjaren lag de focus vooral op het verdelen van carrosserie-onderdelen. Begin jaren ’90 stapte zoon Mario mee in de onderneming en even later sloot ook zoon Nico aan. Zij staan momenteel aan het roer van Automaterialen Timmermans en hebben ervoor gezorgd dat Automaterialen Timmermans ondertussen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Lommel.

Door de jaren heen werd het gamma sterk uitgebreid met onder andere:

  • Non-paint producten zoals schuurmiddelen, grondverf, vernissen, enz.
  • Vervangonderdelen zoals remblokken, filters, koppelingen, banden, sensoren, elektrische componenten, enz.
  • Gereedschappen: Kraftwerk, Hazet, Sonic, Lasertools, compleet assortiment uit Toolspecial, enz.
  • Vloeistoffen: koelvloeistoffen, oliΓ«n, Ad-blue, enz.
  • Accessoires: poetsproducten, nummerplaten, brandblussers, compleet assortiment Carpoint en Autostyle, enz.

In 2016 werden de winkel, de kantoren en het magazijn uitgebreid. Na deze prachtige geschiedenis, staat er nog een veelbelovende toekomst te wachten voor Automaterialen Timmermans!

Onze bedrijfsvisie

Bij Automaterialen Timmermans bent u verzekerd van geweldige kwaliteit dankzij meer dan 30 jaar ervaring. We werken enkel samen met de beste leveranciers en werken bijna uitsluitend met A-merken. Uitstekende service en professioneel advies aanbieden, is prioriteit voor ons. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ervaren team van 15 medewerkers.

Bent u op zoek naar het juiste product op de juiste plaats, op het correcte tijdstip en tegen een voordelige prijs? Dan moet u bij Automaterialen Timmermans zijn. Goede kwaliteit en service gegarandeerd!

Back To Top