Topmec

Een professioneel werkinstrument dat extra omzet beoogd en dit met slechts één app!

Onderhoudsschema’s met hoofd- en extra werkzaamheden

Grote beurt, kleine beurt, welke werkzaamheden moeten er allemaal worden uitgevoerd om deze auto weer in topconditie te krijgen? Voor ieder merk en model biedt TopMec een uitgebreide dynamische checklist waarbij U geïnformeerd wordt over eventuele extra werkzaamheden (een professionele onderbouwing voor uw gepresteerde tijd). Directe offertes voor de meest courante werkzaamheden, allen verzendbaar en afdrukbaar.
Dynamische werkorders die instant kunnen bijgewerkt worden naar uw behoefte.
Optimalisatie van onderdelenselectie door het aanbieden van afspraken historiek per klant.

 

Zoek eenvoudig het juiste onderdeel op

In relatie met uw werkopdracht kunnen onderdelen en werktijden onmiddellijk geselecteerd worden in de onderdelencatalogus met liefst 160.000 artikelen. Geselecteerde onderdelen en werktijden worden hierbij direct overgenomen op uw werkfiches en dit met inbegrip van eventuele quick scan offertes voor eventuele extra werkzaamheden die uw omzet gevoelig kunnen doen groeien.

 

Snel toegang tot technische data

Maximale toegankelijkheid tot technische informatie met inbegrip van montagetijden en schema’s: 24/24 uur op uw Ipad en tablet met Android. Kortweg nuttige informatie beschikbaar voor de monteur in de garage of op verplaatsing in geval van depannages. Informatie die u terug werkplezier bezorgd en een efficiëntie biedt met een nog beter resultaat voor uw bedrijf.

 

OEM serviceberichten maximaliseren uw servicegraad

Het komt vaak voor dat voertuigen na hun introductie op de markt technische gebreken vertonen.
TopMec biedt daarom toegang tot recente OEM serviceberichten, waardoor uw servicegraad naar klanten maximaliseert en de particulier een bijzonder professionele aanpak ervaart.

 

Verstuur de factuur niet, presenteer een professioneel onderbouwde factuur bij afhaling van de wagen

De pakketten Flexigar, Flexicloud en Carpack kunnen uw digitale werkfiche onmiddellijk verwerken naar een directe factuur voor uw klant. Door integratie is het tevens mogelijk om benodigde onderdelen op de werkfiche direct te bestellen naar uw partner grossier op mijngrossier.be.

 

Extra omzet door onderbouwde uitleg

Met TopMec als werkinstrument kan U meer omzet genereren, onderbouwt U op professionele wijze uw werkzaamheden, herleidt U eventuele discussies tot een absoluut minimum en maximaliseert u het vertrouwen van de particulier in uw bedrijf.

TopMec in de praktijk

 

TopMec is nu ook verkrijgbaar als native app voor iOS (Apple) en Android (o.a. Samsung) gebruikers.

Dowload alvast de applet op uw tablet en vraag bij Uw mijngrossier.be grossier naar de voorwaarden.

De TopMec app is toegankelijk voor iedereen in het autobedrijf en behoeft geen enkele opleiding dankzij zijn eenvoud. De monteur heeft onbeperkt toegang tot autotechnische informatie; de werkplaatschef maakt razendsnel werkorders aan; en de receptionist heeft binnen een handomdraai concurrentiële offertes voor de meest gangbare jobs.

Powered by WordPress
Scroll Up